Menu

FC Skanderborg Styrker Talentudvikling med Mentalt Fokus

image
20. november 2023 kl. 15:39

I oktober tog FC Skanderborg et stort skridt mod at styrke deres talentfulde unge spillere med fokus på mental træning. Klubben afholdt dedikerede mentale træningsoplæg for U13-U15 talentdrenge samt for forældre i U10-U15 segmentet. Disse oplæg blev faciliteret af de erfarne psykologer, Jonna og Vicki, fra Psykologhuset Hørning.

Formålet med disse sessioner var at give spillere og forældre redskaber til at håndtere mentale udfordringer, styrke fokus og opbygge en sund tilgang til sporten. Jonna og Vicki, med deres ekspertise, delte værdifuld viden om mental træning og skabte et rum for diskussion og læring.

Denne initiativ fra FC Skanderborg underbygger klubbens engagement i ikke blot at udvikle talentfulde fodboldspillere, men også i at støtte deres mentale velvære og vækst som individer. Klubben fortsætter med at investere i den fulde udvikling af deres unge spillere, dermed sikrer de ikke kun en stærk præstation på banen, men også en solid fundament for livet uden for den.

Det er et skridt i den rigtige retning for FC Skanderborg, der ser ud til at omfavne en holistisk tilgang til spillerudvikling. Mentalt fokus bliver en nøglefaktor i den fortsatte succes for både klubben og spillerne.

Luk